hledat
Sledujte nás na Facebooku
Sledujte nás na Instagramu
pardubický kraj
klic ke vzdelani
Menu
Homepage
Pro uchazeče
Proč si vybrat naši školu
Obory a kurzy
Dny otevřených dveří
Informace pro 1. ročníky
Adaptační kurz
Přijímací řízení
Výsledková listina PŘ
Domov mládeže
ŠVP
Pro žáky a rodiče
Plán práce a organizace školního roku
SRPŠ
Školská rada
Domov mládeže
Stravování
Poradenství
Školní řád
Maturita a závěrečné zkoušky
Opravné zkoušky
Studium na vysoké škole
O škole
Podatelna
Historie SPŠPaS
Vybavení školy
Tradiční aktivity školy
Výroční zpráva
Volná pracovní místa
Napsali o nás
Oslavy 100. výročí
Školní prodejna
Centrum odborné přípravy
Zásady ochrany osobních údajů
Ke stažení
Vzory používaných žádostí
Výukové materiály
Klásek – školní časopis
Literární sborník
Školní Wi-fi
Microsoft EES
Zoner Photo Studio
Videogalerie
Projekty EU
Veřejné zakázky
Aktuální
Archiv
Odkazy
Aktuality
Rozvrh
Suplování
IS Bakaláři
Outlook 365
SmartClass+ Teacher
SmartClass+ Student
Facebook
Instagram
Kontakty
Kategorie oborů
4 leté obory s maturitou
3 leté obory s výučním listem
Nástavbové studium s maturitou
Kurzy a školení
Odborné kurzy
Profesní kvalifikace
Profesní kvalifikace
INFORMACE O KONÁNÍ ZKOUŠEK Z PROFESNÍCH KVALIFIKACÍ
Termín zkoušky z profesní kvalifikace
29-002-H Pracovník/pracovnice výroby jemného pečiva
, je stanoven na
10. června 2023
. Místo konání zkoušky –
pekařská dílna P1
v budově školy. Informace:
jerabek@spspas.cz
tel. 724 723 766
Více informací zde
Cukrář/cukrářka pro výrobu zákusků a dortů
– kód profesní kvalifikace 29-007-H
Více informací zde
Pekař/pekařka chleba a běžného pečiva
– kód profesní kvalifikace 29-001-H
Více informací zde
Pracovník/pracovnice výroby jemného pečiva
– kód profesní kvalifikace 29-002-H
Více informací zde
Cukrář/cukrářka pro výrobu restauračních moučníků
– kód profesní kvalifikace 29-012-H
Více informací zde
Naši partneři a sponzoři
Nastavení soukromí
Tvorba responzivních webů a eshopů
© 2023 - EasyWeb