Cukrář/cukrářka pro výrobu zákusků a dortů

– kód profesní kvalifikace 29-007-H

Střední průmyslová škola potravinářství a služeb Pardubice je autorizovanou osobou pro vzdělávání v rámci Národní soustavy kvalifikací ve skupině oborů Potravinářství a potravinářská chemie pro profesní kvalifikace v oborech Pekař a Cukrář.

Cena: na dotaz 

Časová náročnost:
10 hodin teoretická výuka
  6 hodin praktická zkouška

Cena je uvedena za jednu osobu při minimálním počtu čtyř účastníků.
Při vyšším počtu účastníků poskytujeme slevy.

Výuka teoretická i praktická probíhá na adrese školy.

Bližší informace získáte na adrese:
Střední průmyslová škola potravinářství a služeb, náměstí Republiky 116, 530 02 Pardubice
tel. 466 530 545 nebo 724 723 766
e-mail: jerabek@spspas.cz, sekretariat@spspas.cz
Na tuto adresu zašlete přihlášku
Kontaktní osoba: Mgr. David Jeřábek

Více informací:
www.narodni-kvalifikace.cz