Novinky

24.09.2020
Zkouška profesní kvalifikace – proběhla 13. září 2020 za účasti šesti osob v cukrářské dílně SPŠPaS Pardubice.
Více informací zde
23.09.2020
Z důvodu epidemie COVID-19 byli organizátoři sbírky nuceni přesunout sbírku z tradičního květnového termínu na náhradní termín na konci září (30. 9. 2020). Vzhledem k vyhlášenému ředitelskému dni bude sbírka na naší škole organizována ve dnech 1. a 2. 10. 2020 (domluveno s organizátory sbírky).
Více informací zde
14.09.2020
Také v letošním mimořádném roce se žáci naší školy připojili k charitativní sbírce Světluška. Prodejem sbírkových předmětů se podařilo získat 6 479,-Kč, které pomohou nevidomým. Sbírku organizuje Nadační fond Českého rozhlasu.
Více informací zde
10.09.2020
23. července proběhlo finálové kolo celostátní soutěže podnikatelských dovedností Parádní nápad. Organizátorem soutěže je Pardubický podnikatelský inkubátor (P-PINK) ve spolupráci s ostatními regionálními partnery (Krajská hospodářská komora, CzechInvest, město Pardubice a Pardubický kraj). Posláním soutěže je najít a podpořit inovativní podnikatelské nápady a projekty.
Více informací zde
07.09.2020
Dne 26. 8. 2020 proběhl na pardubickém závodišti 14. ročník soutěže o nejlepší potravinu Pardubického kraje s názvem MLS Pardubického kraje 2020. Svého zástupce měla mezi členy komise i naše škola. Jedním z hodnotitelů byla Bc. Zdenka Kremličková.
Více informací zde
06.08.2020
Vzhledem k nepříznivé epidemiologické situaci v zemi jsme nuceni zrušit adaptační kurz i adaptační dny pro žáky 1. ročníku. Pardubice 6. 8. 2020 Mgr. Zdeňka Kantorová
Více informací zde
04.08.2020
Termín zkoušky z profesní kvalifikace 29-012-H Výroba restauračních moučníků je stanoven na 13. září 2020. Místo konání zkoušky – cukrářská dílna C2 v budově školy.
Více informací zde
10.06.2020
Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod s.r.o. přijme laborantku/laboranta do Laboratoře analytické chemie. Více informací a kontakt zde: https://www.vubhb.cz/cs/kariera
Více informací zde
04.06.2020
Praktická zkouška v plném nasazení Žáci 3. ročníku oboru Pekař mají za sebou praktickou část závěrečné zkoušky. Ke zkouškám se dostavilo všech deset žáků - pekařů.
Více informací zde
13.03.2020
proběhl 10. března v pekařské dílně naší školy. Určen byl pro žáky 1. a 3. ročníku učebního oboru Pekař a vedli ho odborní pracovníci společnosti Backaldrin s.r.o.
Více informací zde
05.03.2020
Rádi bychom obsadili volná pracovní místa inspektora jakosti v pekárnách v Prostějově, Břeclavi, na Herinku (okr. Praha východ) a ve mlýně v obci Brněnec (okr. Svitavy), stejně jako volné pracovní pozice laborantů v našich mlýnech v Kroměříži, Znojmě a ve Vojkovicích (okr. Brno venkov).
Více informací zde
02.03.2020
Termín zkoušky z profesní kvalifikace 29-012-H Výroba restauračních moučníků je stanoven na 22. březen 2020. Místo konání zkoušky – cukrářská dílna C2 v budově školy.
Více informací zde
27.02.2020
Zajišťovali jsme občerstvení pro pracovní setkání o sociální a bytové politice pořádané Ministerstvem práce a sociálních věcí v prostorách Krajského úřadu Pardubického kraje.
Více informací zde
26.02.2020
Dne 18.2.2020 se naše žákyně Tereza Krčmářová ze třídy P3 zúčastnila okresního kola  Olympiády z anglického jazyka. Obsadila pěkné 4. místo.
Více informací zde
15.02.2020
Volné pracovní pozice Junior technolog ve firmě Deva Nutrition v Novém Městě nad Metují. Pozice je vhodná pro absolventy s potravinářským vzděláním. Info ke stažení  (pdf).
Více informací zde
07.02.2020
Na odbornou exkurzi do společnosti JaJa Pardubice, s.r.o. jsme se vydali společně se žáky 2. NS a s cukráři a pekaři z 2.B a 2.C.
Více informací zde
Zobrazuji 1 - 20 ze 578