Výroba zákusků a dortů

Doba trvání kurzu: 30 hodin. K prohloubení znalostí výroby zákusků a dortů.  Absolvent bude umět vyrobit různé druhy cukrářských výrobků - zákusků (věnečky, větrníky, kávové banánky, žloutkové řezy, kremrole, indiánky, cukrářské piškoty, laskonky, kornoutky, rakvičky, kávová zrna, ořechové košíčky, pistáciové čtverečky apod.) a dortů, potahovat je modelovací hmotou a zdobit.

Cena: na dotaz 


Cena je uvedena za jednu osobu při minimálním počtu čtyř účastníků.
Při vyšším počtu účastníků v kurzu poskytujeme slevy.

Kurz se koná na adrese školy, kam také zasílejte přihlášku:
Střední průmyslová škola potravinářství a služeb, náměstí Republiky 116, 530 02 Pardubice
tel. 466 530 545 nebo 724 723 766
e-mail: sekretariat@spspas.cz, jerabek@spspas.cz
Kontaktní osoba: Mgr. David Jeřábek