Výroba restauračních moučníků

Doba trvání kurzu: 25 hodin. Uchazeč se v průběhu kurzu seznámí s výrobou klasických i moderních restauračních moučníků. Absolvent kurzu zvládne pracovat se surovinami za dodržení správné hygienické praxe, dokáže spočítat spotřebu surovin pro daný výrobek, zvolit správné suroviny pro jeho výrobu. Z navážených surovin se naučí vypracovat těsta v požadované kvalitě, tvarovat z nich výrobky a dle zvolené receptury je vyrobit. Naučí se nastavit vhodný režim pro tepelnou úpravu a posoudit stupeň propečení výrobků. Seznámí se s výrobou flambovaných palačinek, suflé, makronek, Créme Brulée a dalších restauračních moučníků.

Cena: na dotaz 


Cena je uvedena za jednu osobu při minimálním počtu čtyř účastníků.
Při vyšším počtu účastníků v kurzu poskytujeme slevy.

Kurz se koná na adrese školy, kam také zasílejte přihlášku:
Střední průmyslová škola potravinářství a služeb, náměstí Republiky 116, 530 02 Pardubice
tel. 466 530 545 nebo 724 723 766
e-mail: sekretariat@spspas.cz, jerabek@spspas.cz
Kontaktní osoba: Mgr. David Jeřábek