Výroba chleba a běžného pečiva

Doba trvání kurzu: 25 hodin. Uchazeč musí mít základní znalosti z pekařské technologie, umět základní tvarování, jako je stáčení řezů a klonků. Absolvent kurzu zvládne samostatně připravit těsta jak na běžné pečivo, celozrnné pečivo, cereální pečivo, tak i na různé druhy chlebů. Naučí se nebo se zdokonalí ve tvarování různých tvarů běžného pečiva a chlebů. Odhadne dobu zrání a kynutí, upeče samostatně výrobky.

Cena: 5 990 Kč


Cena je uvedena za jednu osobu při minimálním počtu čtyř účastníků.
Při vyšším počtu účastníků v kurzu poskytujeme slevy.

Kurz se koná na adrese školy, kam také zasílejte přihlášku:
Střední průmyslová škola potravinářství a služeb, náměstí Republiky 116, 530 02 Pardubice
tel. 466 530 545 nebo 724 723 766
e-mail: sekretariat@spspas.cz, janosova@spspas.cz
Kontaktní osoba: Mgr. Irena Janošová