Výsledková listina PŘ

 Výsledková listina přijatých uchazečů 3. kola 2017/2018

Obory vzdělání zakončené maturitní zkouškou:

MmŠV - Technologie potravin - management - 29-41-M/01
328/MMŠV 

Nástavbové obory denní zakončené maturitní zkouškou:

NŠVP - Technologie potravin - 29-41-L/51
631/NŠVP

 

Obory vzdělání zakončené závěrečnou zkouškou a výučním listem:

Kcc - Kuchař - číšník - zaměření číšník - 65-51-H/01
20/KCC, 21/KCC

KUC - Kuchař - číšník - 65-51-H/01
26/KUC

Pořadí uchazečů podle kritérií v 3. kole

Po kliknutí na tento odkaz (pdf) se Vám zobrazí listina přijímacího řízení.

Dokumenty ke článku:
poučení o zápisovém lístku (pdf)


 Výsledková listina přijatých uchazečů 2. kola 2017/2018

Obory vzdělání zakončené maturitní zkouškou:

AŠVP - Analýza potravin - 29-42-M/01
118/AŠVP, 119/AŠVP, 120/AŠVP, 121/AŠVP

AVŠV - Analýza potravin - Výživový poradce - 29-42-M/01
122/AŠVP, 230/AVŠV, 231/AVŠV, 232/AVŠV, 233/AVŠV, 234/AVŠV, 235/AVŠV, 236/AVŠV, 237/AVŠV, 238/AVŠV,
239/AVŠV, 240/AVŠV, 241/AVŠV

MmŠV - Technologie potravin - management - 29-41-M/01
317/MMŠV, 318/MMŠV, 319/MMŠV, 320/MMŠV, 321/MMŠV, 322/MMŠV, 323/MMŠV, 324/MMŠV, 325/MMŠV,
326/MMŠV, 327/MMŠV

MŠVP - Technologie potravin - zpracování mouky - 29-41-M/01
505/MŠVP

Nástavbové obory denní zakončené maturitní zkouškou:

NŠVP - Technologie potravin - 29-41-L/51
623/NŠVP, 624/NŠVP, 625/NŠVP, 626/NŠVP, 627/NŠVP, 628/NŠVP, 629/NŠVP, 630/NŠVP

 

Obory vzdělání zakončené závěrečnou zkouškou a výučním listem:

KCK - Kuchař - číšník - zaměření kuchař - 65-51-H/01
19/KCK

KUC - Kuchař - číšník - 65-51-H/01
24/KUC, 25/KUC

PEK - Pekař - 29-53-H/01
17/PEK, 18/PEK, 19/PEK, 20/PEK

PRO - Prodavač - 66-51-H/01
7/PRO

Pořadí uchazečů podle kritérií v 2. kole

Po kliknutí na tento odkaz (pdf) se Vám zobrazí listina přijímacího řízení.

Dokumenty ke článku:
poučení o zápisovém lístku (pdf)


Výsledková listina přijatých uchazečů 1. kola 2017/2018

Obory vzdělání zakončené maturitní zkouškou:

AŠVP - Analýza potravin - 29-42-M/01
101/AŠVP, 102/AŠVP, 103/AŠVP, 104/AŠVP, 105/AŠVP, 106/AŠVP, 107/AŠVP, 108/AŠVP, 109/AŠVP, 110/AŠVP,
111/AŠVP, 112/AŠVP, 113/AŠVP, 114/AŠVP, 115/AŠVP, 116/AŠVP, 117/AŠVP

AVŠV - Analýza potravin - Výživový poradce - 29-42-M/01
201/AVŠV, 202/AVŠV, 203/AVŠV, 204/AVŠV, 205/AVŠV, 206/AVŠV, 207/AVŠV, 208/AVŠV, 209/AVŠV, 210/AVŠV,
211/AVŠV, 212/AVŠV, 213/AVŠV, 214/AVŠV, 215/AVŠV, 216/AVŠV, 217/AVŠV, 218/AVŠV, 219/AVŠV, 220/AVŠV,
221/AVŠV, 222/AVŠV, 223/AVŠV, 224/AVŠV, 225/AVŠV, 226/AVŠV, 227/AVŠV, 228/AVŠV, 229/AVŠV

MmŠV - Technologie potravin - management - 29-41-M/01
301/MMŠV, 302/MMŠV, 303/MMŠV, 304/MMŠV, 305/MMŠV, 306/MMŠV, 307/MMŠV, 308/MMŠV, 309/MMŠV,
310/MMŠV, 311/MMŠV, 312/MMŠV, 313/MMŠV, 314/MMŠV, 315/MMŠV, 316/MMŠV

MŠVP - Technologie potravin - zpracování mouky - 29-41-M/01
501/MŠVP, 502/MŠVP, 503/MŠVP, 504/MŠVP

Nástavbové obory denní zakončené maturitní zkouškou:

NŠVP - Technologie potravin - 29-41-L/51
601/NŠVP, 602/NŠVP, 604/NŠVP, 605/NŠVP, 606/NŠVP, 607/NŠVP, 608/NŠVP, 609/NŠVP, 610/NŠVP, 611/NŠVP,
612/NŠVP, 613/NŠVP, 614/NŠVP, 616/NŠVP, 617/NŠVP, 618/NŠVP, 619/NŠVP, 620/NŠVP, 621/NŠVP, 622/NŠVP

Obory vzdělání zakončené závěrečnou zkouškou a výučním listem:

CUK - Cukrář - 29-54-H/01
1/CUK, 2/CUK, 3/CUK, 4/CUK, 5/CUK, 6/CUK, 7/CUK, 8/CUK, 9/CUK, 10/CUK, 11/CUK, 12/CUK, 13/CUK, 14/CUK,
15/CUK, 16/CUK, 17/CUK, 18/CUK, 19/CUK, 20/CUK, 21/CUK, 22/CUK, 23/CUK, 24/CUK, 25/CUK, 26/CUK, 27/CUK,
28/CUK, 29/CUK, 30/CUK, 31/CUK, 32/CUK, 33/CUK, 34/CUK, 35/CUK, 36/CUK, 37/CUK, 38/CUK, 39/CUK, 40/CUK,
41/CUK, 42/CUK, 43/CUK, 44/CUK, 45/CUK, 46/CUK

Kcc - Kuchař - číšník - zaměření číšník - 65-51-H/01
1/KCC, 2/KCC, 3/KCC, 4/KCC, 5/KCC, 6/KCC, 7/KCC, 8/KCC, 9/KCC, 10/KCC, 11/KCC, 12/KCC, 13/KCC, 14/KCC,
15/KCC, 16/KCC, 17/KCC, 18/KCC, 19/KCC

Kck - Kuchař - číšník - zaměření kuchař - 65-51-H/01
1/KCK, 2/KCK, 3/KCK, 4/KCK, 5/KCK, 6/KCK, 7/KCK, 8/KCK, 9/KCK, 10/KCK, 11/KCK, 12/KCK, 13/KCK, 14/KCK,
15/KCK, 16/KCK, 17/KCK, 18/KCK

Kuc - Kuchař - číšník - 65-51-H/01
1/KUC, 2/KUC, 3/KUC, 4/KUC, 5/KUC, 6/KUC, 7/KUC, 8/KUC, 9/KUC, 10/KUC, 11/KUC, 12/KUC, 13/KUC, 14/KUC,
15/KUC, 16/KUC, 17/KUC, 18/KUC, 19/KUC, 20/KUC, 21/KUC, 22/KUC, 23/KUC

PEK - Pekař - 29-53-H/01
1/PEK, 2/PEK, 3PEK, 4/PEK, 5/PEK, 6/PEK, 7/PEK, 8/PEK, 9/PEK, 10/PEK, 11/PEK, 12/PEK, 13/PEK, 14/PEK, 15/PEK,
16/PEK

Pro - Prodavač - 66-51-H/01
1/PRO, 2/PRO, 3/PRO, 4/PRO, 5/PRO, 6/PRO

Pořadí uchazečů podle kritérií v 1. kole

Po kliknutí na tento odkaz (pdf) se Vám zobrazí listina přijímacího řízení učebních oborů, u studijních oborů použijte tento odkaz (pdf).

Dokumenty ke článku:
poučení o zápisovém lístku (pdf)