Výsledková listina PŘ

Výsledková listina přijatých uchazečů 3. kola 2019/2020

Výsledková listina studijních a učebních oborů

PŘIJAT / NEPŘIJAT (pdf)

Pořadí uchazečů podle kritérií v 3. kole

Po kliknutí na tento odkaz (pdf) se Vám zobrazí listina přijímacího řízení.

Dokumenty ke článku:
poučení o zápisovém lístku (pdf)


Výsledková listina přijatých uchazečů 2. kola 2019/2020

Výsledková listina studijních a učebních oborů

PŘIJAT / NEPŘIJAT (pdf)

Pořadí uchazečů podle kritérií v 2. kole

Po kliknutí na tento odkaz (pdf) se Vám zobrazí listina přijímacího řízení.

Dokumenty ke článku:
poučení o zápisovém lístku (pdf)


Výsledková listina přijatých uchazečů 1. kola 2019/2020

Obory vzdělání zakončené maturitní zkouškou:

AŠVP - Analýza potravin - 29-42-M/01 
AVŠV - Analýza potravin - Výživový poradce - 29-42-M/01
MmŠV - Technologie potravin - management - 29-41-M/01
MŠVP - Technologie potravin - zpracování mouky - 29-41-M/01

Nástavbové obory denní zakončené maturitní zkouškou:

NŠVP - Technologie potravin - 29-41-L/51

Výsledková listina studijních oborů PŘIJAT / NEPŘIJAT (pdf)

Obory vzdělání zakončené závěrečnou zkouškou a výučním listem:

Kuc - Kuchař - číšník - 65-51-H/01
Kcc - Kuchař - číšník - zaměření číšník - 65-51-H/01
Kck - Kuchař - číšník - zaměření kuchař - 65-51-H/01
CUK - Cukrář - 29-54-H/01

PEK - Pekař - 29-53-H/01
Pro - Prodavač - 66-51-H/01

Výsledková listina učebních oborů PŘIJAT / NEPŘIJAT (pdf)

Pořadí uchazečů podle kritérií v 1. kole

Po kliknutí na tento odkaz (pdf) se Vám zobrazí listina přijímacího řízení (bodové hodnocení) učebních oborů, u studijních oborů použijte tento odkaz (pdf).

Dokumenty ke článku:
poučení o zápisovém lístku (pdf)