Výroba karamelových a kandytových výrobků

– kód profesní kvalifikace 29-015-H

Střední průmyslová škola potravinářství a služeb Pardubice je autorizovanou osobou pro vzdělávání v rámci Národní soustavy kvalifikací ve skupině oborů Potravinářství a potravinářská chemie pro profesní kvalifikace v oborech Pekař a Cukrář.

Cena: 4 190 Kč

Časová náročnost:
10 hodin teoretická výuka
  6 hodin praktická zkouška

Cena je uvedena za jednu osobu při minimálním počtu čtyř účastníků.
Při vyšším počtu účastníků poskytujeme slevy.

Výuka teoretická i praktická probíhá na adrese školy.

Bližší informace získáte na adrese:
Střední průmyslová škola potravinářství a služeb, náměstí Republiky 116, 531 14 Pardubice
tel. 466 530 545 nebo 724 723 766
e-mail: janosova@spspas.cz, sekretariat@spspas.cz
Na tuto adresu zašlete přihlášku
Kontaktní osoba: Mgr. Irena Janošová

Více informací:
www.narodni-kvalifikace.cz