Výroba jemného pečiva

Doba trvání kurzu: 30 hodin. Uchazeč musí mít základní znalosti z pekařské technologie a zvládat základní tvarování: stáčet řezy a klonky. Absolvent kurzu bude umět samostatně zhotovit těsto na jemné pečivo, vytvarovat různé druhy výrobků - vánočky (2 druhy pletení), různé druhy a tvary koláčů, briošky, šátečky, bábovky, štoly … Připraví instantní i tradiční vařené náplně, odhadne dobu zrání těst a kynutí výrobků. Výrobky samostatně odpeče a případně dohotoví před expedicí.

Cena: na dotaz


Cena je uvedena za jednu osobu při minimálním počtu čtyř účastníků.
Při vyšším počtu účastníků v kurzu poskytujeme slevy.

Kurz se koná na adrese školy, kam také zasílejte přihlášku:
Střední průmyslová škola potravinářství a služeb, náměstí Republiky 116, 530 02 Pardubice
tel. 466 530 545 nebo 724 723 766
e-mail: sekretariat@spspas.cz, jerabek@spspas.cz
Kontaktní osoba: Mgr. David Jeřábek