29-41-L/51 Technologie potravin

2 leté denní - pro vyučené v oboru Pekař, Cukrář, Kuchař - Číšník, Výrobce potravin (Mlynář, Pečivář, Perníkář, Cukrovinkář). Studijní program je koncipován tak, aby umožňoval rozšíření a prohloubení znalostí a dovedností získaných v tříletém učebním oboru. Absolvování této formy studia zvýší možnost uplatnění na trhu práce.

Délka studia: 2 roky

Forma studia: denní nástavbové

Podmínky přijetí
Uchazeči budou přijímáni na základě vykonání jednotné písemné zkoušky složené z testů z českého jazyka, matematiky a výsledků vzdělávání na střední škole. Zdravotní způsobilost je nutné doložit lékařským potvrzením.

Způsob ukončení a certifikace: maturitní zkouška, vysvědčení o maturitní zkoušce

Další možnosti studia
Absolventi tohoto oboru mohou ve studiu pokračovat na vysoké, popř. vyšší odborné škole.